Personvernerklæring
BioNatura AS, org. nr. 990179271

BioNatura AS behandler dine personopplysninger etter gjeldende lovgivning i Norge, Danmark og Sverige. Ditt personvern er i tillegg beskyttet etter EUs personvernforordning (GDPR).

Personvernombud
På vegne av BioNatura AS er daglig leder utnevnt som personvernombud. Oppgaven er å påse at alle personopplysninger som vi mottar ikke blir utlevert til andre.

Mottatte personopplysninger
Vi lagrer opplysninger som våre kunder oppgir. Navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse og kjønn. All informasjon vi mottar på e-post, brev eller telefon blir ikke gitt videre til andre personer eller firma uten ditt samtykke. Mottatte personopplysninger brukes for å oppfylle vår avtale med deg. Det gjelder sending av abonnementspakker, endring abonnement eller oppsigelse av vår avtale.

Personopplysning tredje part
For å kunne oppfylle vår avtale med deg må vi gi nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere.
Utvikler og leverandør av vårt fakturasystem, regnskapsfører, revisor, inkassoselskaper og andre som bistår oss med driften av våre tekniske eller administrative tjenester.

Samtykke til reklame
Har du sagt «Nei» til reklame sender vi ikke noen direkte reklame til deg. Dette gjelder nyhetsbrev i papirutgave, e-post, telefon, SMS eller sosiale medier.

Dine rettigheter
Dine personopplysninger blir behandlet i henhold til gjeldende lovgivning og forskrifter. Dine rettigheter er spesifisert i Datatilsynet og EUs personvernforordning. Du har rett til informasjon og rett til å slette de personopplysninger du ikke ønsker.

Vår avtale med deg
Abonnementspakker mottar du normalt annenhver måned. Hver 4. måned. Du kan du når som helst endre leveringstid eller avslutte ditt abonnement. Dersom du ikke ønsker å fortsette abonnementet må du gi beskjed senest 14 dager før neste avtalte abonnementspakke sendes ut.

Vanlige abonnementspakker returneres ikke
Ikke-avtalte returer belastes med et returgebyr på 149,-.

  • Du blir medlem med alle fordelene det gir, og får tilsendt en pakke hver 2. måned eller så ofte du vil.
  • Dette tilbudet gjelder alle personer over 18 år.
  • Du har 14 dagers angrerett på velkomstpakken. Avbestillingsskjema er vedlagt pakken. Du må selv betale returporto
  • Alle våre priser inkluderer mva. Faktura sendes med varen og du betaler innen 24 dager.
  • Alle abonnementer får medlemskap i BioNatura med alle fordeler

Dersom det er feil på varen du har mottatt i abonnementet har du rett til å returnere den, så sender vi en ny vare uten porto/håndtering. Varen sendes til

BioNatura AS, Bjørumsvegen 15, PB 19, N-4855 FROLAND

Informasjon om klagemuligheter
Vi gjør det vi kan for å sikre at alle abonnementer er tilfredsstillende. Hvis du ønsker å klage på et produkt eller en tjeneste kjøpt hos oss, kan du sende inn en klage til kundeservice@bionatura.no Addresse:  BioNatura AS, PB 19, N- 4855 Froland.  Orgnr: 990179271

Vi er lovpålagt å informere Forbrukerrådet om klager via www.forbrukerradet.no 
EU-kommisjonens klageportal kan også brukes dersom du ønsker å sende inn en klage. Dette er spesielt relevant hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen innleveres her - http://ec.europa.eu/odr

IKKE SEND EN KLAGE TIL FORBRUKERRÅDET ELLER EUROPEISK KOMMISSJON FØR DU HAR SENDT INN EN KLAGE TIL OSS!